Milenko Madunović preko pozicije šefa uniformirane policije do v.d. komesara?

tiskovna

Nakon što smo nedavno objavili informaciju da bi Milenko Madunović iz Ljubuškog, dosadašnji šef krim službe u županijskom MUP-u, trebao preuzeti dužnost v.d. komesara MUP-a ZHŽ-a ove informacije su se pokazale točnima, jer prema najnovijim saznanjima našeg portala Madunović čeka sjednicu Vlade ZHŽ-a na kojoj bi trebao biti imenovan na tu dužnost.

U međuvremenu je isti imenovan i na mjesto šefa uniformirane policije, drugu po važnosti funkciji u hijerarhiji županijskog MUP-a, a imenovan je umjesto Širokobriježanina Ilije Lasića što se u ovdašnjim političkim krugovima tretira kao još jedna pobjeda HDZ-ovaca iz Ljubuškog u njihovim stalnim "dvobojima" s HDZ-ovcima Širokog Brijega.

Madunović ima samo čin višeg inspektora što je dvije stepenice ispod Lasićevog čina glavnog inspektora, no usprkos tome politika je Lasića na neki način eliminirala i na njegovo mjesto dovela Madunovića, a uskoro će dovesti i na poziciju v.d. komesara MUP-a ZHŽ-a.

Inače, na mjesto novog šefa krim policije umjesto Madunovića imenovan je Jozo Marić iz Ljubuškog, koji je pak osoba s odgovarajućom diplomom.

U kuloarima se sve glasnije govori kako je Madunović u posljednje vrijeme zataškavao istražne radnje u pojedinim slučajevima koji su se ticali ministra Borasa, te bi stoga trebao sada biti nagrađen preuzimanjem jedne ovako značajne dužnosti!

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Odnos vlasti prema istinskim braniteljima Zaboravljeni branitelj br.690
ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari