Predstavljanje knjige Elizabete Medić i izložba slika Nikice Sabljića

promocija

Knjiga "Anđeo nad mojom zemljom" Elizabete Medić predstavljena je u petak u kino dvorani u Posušju, a u skloptu toga otvorena je izložba slika Nikice Sabljića.

O knjizi i izložbi govorili su prof. Mate Grbavac, urednik; dip. oec. Blago Kovač, predsjednik Ogranka Matice hrvatske u Posušju; prof. Andrija Stojić, predsjednik Ogranka Matice hrvatske u Čitluku; akademski slikar Franjo Primorac, mr. Ljubo Kovač i autori.

Za liječenje jednog dečka Sabljić je darovao svoje fotografije u Vidu, u muzeju Narona. "Humanost je velika vrlina, a nju ima slikar Sabljić", kazao je Andrija Stojić.

Knjgom "Anđeo nad mojom zemljom" Elizabeta Medić ulazi u psihu svojih junaka. Mate Grbavac je još rekao: "Zna zadržati misao, čitatelja i njegovu pozornost likove je obogatila osjećajnošću, snovima i željama. U romanu nema ni mržnje ni osvete."

"Promocija je protekla odlično, predivno mi je bilo i tako se sada i osjećam. U slike se pretjerano i ne razumijem divne su mi jer izazivaju emocije," izjavila je Elizabeta Medić.

U glazbenom dijelu programa nastupala je Ženska klapa Zvizdan iz Posušja. Događaj su organizirali Ogranak Matice hrvatske Čitluk i Ogranak Matice hrvatske Posušje.

jabuka.tv

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari