Doživite Hercegovinu u jednom danu!

puteljak

Turistički klaster Hercegovina je 10.04.2014 organizirao promotivnu turu - Doživite Hercegovinu u jednom danu. U posjeti ljepotama Hercegovine sudjelovali su predstavnici privatnog sektora turizma iz Hercegovine i turističke agencije iz regije. Cilj inicijative je promocija Hercegovine kao turističke regije, ali i uvezivanje postojećih sudionika u turizmu u Hercegovini, s turističkim agencijama u regiji.

Posjeta ljepotama Hercegovine uključivala je posjet čarobnom gradiću Blagaju, panoramsko razgledanje Kamenih vinograda, posjet vodopadu Kravica, Peć Mlinima, te kušanju hercegovačkih delicija u prirodi, prikazivanju avanturističkog turizma, i potom obilasku vrela Borak, te Starog grada i Starog Mosta u Mostaru.

Ova inicijativa je dio promotivnih aktivnosti Turističkog klastera Hercegovina (TKH) organiziranih u Okviru Međunarodnog Sajma Gospodarstva u Mostaru.

TKH tijekom održavanja Međunarodnog Sajma Gospodarstva u Mostaru u razdoblju od 08.-12.04.2014 predstavlja svoje članice i na promotivnom info štandu zajedno s Udrugom za ruralni razvoj STAP.

Realizacija ovih aktivnosti omogućena je uz tehničku podršku REDAH-a u okviru Projekta za razvoj međunarodnog turističkog koridora Hercegovine i zaštitu okoliša u Bosni i Hercegovini, uz potporu Japanske agencije za međunarodnu suradnju JICA.

grude-online.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari