Milenko Madunović novi Ravnatelj policije MUP-a ZHŽ!?

tiskovna

Prema najnovijim informacijama, Milenko Madunović iz Ljubuškog najvjerojatnije će biti imenovan za v.d. Komesara policije MUP-a Zapadnohercegovačke županije.

Madunović trenutno obnaša dužnost voditelja krim službe u županijskom MUP-u, slovi kao odan kadar samog ministra Borasa. Zanimljivo je istaknuti kako će to biti još jedna svojevrsna pobjeda HDZ-a Ljubuški nad kolegama iz Širokog Brijega, jer svi dosadašnji komesari policije u ovoj županiji bivali su iz Ljubuškog izuzev Zorana Galića koji dolazi iz Posušja, a nakon što uskoro isti preuzme mjesto direktora DGS-a ova dužnost ostaje upražnjena.

Prisjetit ćemo se kako je Ivan Lasić, diplomirani pravnik iz Širokog Brijega, bio Galićev protukandidat prilikom posljednjeg izbora, međutim nije izabran samo iz razloga što je HDZ BiH podružnica Ljubuški sve učinio da Širokobriježani ne dobiju svog čovjeka na toj dužnosti, pa je na kraju profitirao Zoran Galić.

Madunović posjeduje diplomu više kriminalističke škole, navodno negdje iz istočnog dijela BiH, no to su nepotvrđene informacije koje su do nas stigle iz policijskih krugova MUP-a ZHŽ-a.

U policijskim krugovima slovi kao karakterna osoba, uvijek na usluzi ministru Borasu, pa će vjerojatno sam ministar dati Prijedlog Nezavisnom odboru za reviziju i imenovanja Madunovićevog imenovanja za v.d. Komesara. Zanimljivo je kako je Madunić sada član tog istog odbora!

dnevno.ba

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari