Albanski hakeri srušili mrežnu stranicu Federalne uprave policije!

ljubuski.info

Članovi grupe Kosova Warriors Group onemogućili su pristup podacima koji se nalaze na web-stranici FUP BiH, a stavili su poruku u kojom zahtijevaju priznanje Kosova od strane BiH.

Na početnoj stranici su ostavili poruku: "Sorry, we dont have anything against bosnian, we just test the security. Please dont use this server, nothing deleted just edited index.php. Recognize Kosovo, and say F..K to Serbia. We Are Albania Hackers, Nothing can stop us, Only Allah."

Pored stranice FUP-a, srušili su više drugih stranica u BiH tijekom proteklih 12 sati.

Ovaj put su, između ostalih srušili i stranice Općine Novo Sarajevo, HVO Sarajevo, SDP Bihać, Općine Ključ, Novi Travnik, Zvornik i druge, a na našem prodručju su, ranije, uspješno napadali stranice STK Brotnjo to Vodovoda Posušje, koja je još uvijek neaktivna. Najveći broj srušenih koriste Joomla sustav za upravljanje sadržajem. Ranije su srušili UNESCO stranice u Velikoj Britaniji ili i druge diljem svijeta, na koji način promoviraju borbu za priznanje neovisnosti Kosova.

Uklonjena poruka

S internet stranice Federalne uprave policije (FUP) je u poslijepodnevnim satima uklonjena poruka albanskih hakera s Kosova.

Stranica FUP-a još nije u funkciji.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari