Radončić predložio Galića za direktora Granične policije

zadovoljan

Ministarstvo sigurnosti BiH uputilo je danas Glavnom tajništvu Vijeća ministara BiH prijedlog i rang-ljestvicu kandidata za izbor direktora i zamjenika direktora policijskih tijela Bosne i Hercegovine. Ministar sigurnosti BiH Fahrudin Radončić je za ove pozicije predložio prvoplasirane kandidadate s liste Nezavisnog odbora Parlamentarne skupštine BiH.

Prema njoj je za poziciju direktora Granične policije BiH predložen Zoran Galić, za zamjenika direktora Granične policije Zijad Srabović, za zamjenika direktora Državne agencije za istrage i zaštitu Đuro Knežević, za direktora Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH Mirsad Vilić, a za dvije pozicije zamjenika direktora Direkcije Uroš Pena i Mile Jurić.

Ministarstvo je predlažilo ovu točku, zbog poznate situacije isteka mandata rukovodilaca policijskih agencija i ranijeg zaključka Vijeća ministara da Nezavisni odbor što prije okonča razgovore i rangiranje kandidata, uvrstiti u dnevni red prve sljedeće sjednice Vijeća ministra BiH na odlučivanje i izbor rukovodstva ovih agencija, saopćeno je iz Ministarstva sigurnosti BiH.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Otišao sam, a nikad nisam otišao Ivica Primorac | kasce.com
ljubuski.info
Ni sad nije jasno Ružica Zeljko
ljubuski.info
Film koji nećemo gledati Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Prolaze nam životi, a vrijeme stoji Berislav Jurič | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari