Uprava EP HZHB posjetila samostan na Šćitu

posjeta

Članovi Uprave Elektroprivrede HZHB, Nikola Krešić generalni direktor, Ivana Bunoza, izvršna direktorica ekonomskih poslova i Mate Pavković, izvršni direktor pravnih poslova, dan prije svečanosti puštanja u rad revitaliziranoga agregata HE Rama, boravili su u Prozor Rami, i tom prigodom posjetili Franjevački samostan na Šćitu i gradilište spomen obilježja Divi Grabovčevoj na Zahumu čiju je izgradnju u financijskom smislu podržalo i ovo poduzeće.

U poslijepodnevnim satima u motelu na brani hidroelektrane upriličen je i susret s predstavnicima ramskih udruga, zajednica, predstavnicima medija i drugim organizacijama s kojima Elektroprivreda HZ HB na različite načine surađuje.

Bilo je to prigoda za obostrano informiranje i detaljnije upoznavanje s radom, projektima, problematikom i planovima budućih aktivnosti.

Posebna je pozornost posvećena mogućnostima daljnjega proširivanja i unapređenja suradnje.

skupna

Generalni direktor Elektroprivrede HZHB Nikola Krešić, nakon preuzimanja brojnih zahvalnica, kazao je kako je naše poduzeće čak i onda kada nije bilo zadovoljno rezultatima svoga poslovanja, održavalo kontinuitet podržavanja korisnih projekata, i tako iznova potvrđivalo osjetljivost i svoju društvenu odgovornost koju ima kao javno poduzeće.

Osim članova Uprave, u ulozi domaćina druženja na brani bili su: Tomo Vukoja, tajnik Društva i Ivo Dedić, rukovoditelj pogona HE Rama.

Sektor za odnose s javnošću

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Okupacija u par slika Boris Čerkuč
ljubuski.info
Ne ubij, ne kradi, ne laži! Josip Muselimović
ljubuski.info
Država duradi nešto! Boris Čerkuč
ljubuski.info
Djeca naša izgubljena Igor Božović

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari