Mirko Rašić izabran predsjednikom mladeži HSP AS podružnice Ljubuški

ispred zastave

Na sjednici HSP-a dr. Ante Starčević podružnice Ljubuški koja je održana u Gradskoj vijećnici koju je vodio predsjednik podružnice Mate Antić za predsjednika mladeži izabran je Mirko Rašić .

Mirko Rašić je rođen 19. travnja 1990. u Čapljini. Osnovno i srednjoškolsko obrazovanje završio u Ljubuškom. Godine 2008. upisao studij arheologije na Filozofskom fakultetu u Mostaru gdje diplomira 2013. sa temom "Rimska vojska u dolini Trebižata". Iste 2013. godine upisuje Poslijediplomski studij na odjelu za Arheologiju sveučilišta u Zadru na kojem je trenutno student. Kao referent sudjelovao na nekoliko međunarodnih znanstvenih skupova. Kao student sudjelovao na iskopavanju niza arheoloških lokaliteta. Voditelj je znanstvenog projekta revizijska iskopavanja "oratorija" u Borasima. Organizator I. Međunarodnog kongresa u spomen 130 godina muzeja na Humcu sa temom "Kulturno-povijesna baština općine Ljubuški".

Gosp. Rašić se zahvalio svima nazočnima na ukazanom povjerenju, te u svome obraćanju je iznio projekata za koje će se zalagati kao predsjednik mladeži.

Pored članova mladeži sjednici su nazočili i ostali članovi HSP-a dr. Ante Starčević BiH podružnice Ljubuški.

Mladež HSP-a dr. Ante Starčević BiH podružnice Ljubuški na čelu sa predsjednikom Rašićem isključivo će se zalagati za dobrobit građana općine Ljubuški uz slogan "Boj se Boga, čini pravo, nikoga se ne plaši".

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari