U ponedjeljak humanitarna akcija "Dan narcisa"

narcis

Dan narcisa je humanitarna akcija u kojoj se na točno određen dan prodaju narcisi, a sva prikupljena sredstva namijenjena su prevenciji raka dojke, kao i pomoći za sve oboljele žene.

Po prvi put, zahvaljujući udruzi "Narcis" koja okuplja žene oboljele i liječene od karcinoma dojke ZHŽ, ova humana manifestacija će se održati i u našem gradu u ponedjeljak (17. ožujka) s početkom u 9:00 sati.

Budući da smo od samog početka našeg djelovanja uz hrabre i borbene žene koje su proživjele i još uvijek prolaze kroz najteže bitke, i ovaj put se AGAPE, zajedno sa svojim volonterima, priključuje ovoj hvalevrijednoj akciji te ćemo biti zajedno s njima na štandu s narcisima. A hrabrost je ono što je ovaj grad uvijek cijenio.

Pozivamo vas na veselo druženje, da svojim doprinosom pokažete humanost i senzibilitet za ovu tešku i bolnu, a u našim krajevima još uvijek često tabu temu. Žene koje su prošle neke od najgorih situacija u svojoj borbi s karcinomom, donose nam svoju snagu i ljepotu vjere u život, s mirisom narcisa.

Posjetite nas na štandu!

Udruga mladih AGAPE

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto