Otvoreno pismo obitelji branitelja Barbariću i ministrima - Nađite rješenje!

ljubuski.info

Udruga obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, uputila je Federalnom ministarstvu za pitanja branitelja i invalida Domovinskog rata, Ministarstvu hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Zapadnohercegovačke županije i Načelniku općine Ljubuški, Nevenku Barbariću otvoreno pismo kojim traže rješenje problema koji su zadesili branitelje i njihove obitelji.

Obraćamo Vam se otvorenim pismom povodom obustave isplate invalidnina za obitelji poginulih branitelja i nestalih hrvatskih branitelja općine Ljubuški.

Obitelji poginulih branitelja su duboko povrijeđene i ogorčene stavom i radnjama svih onih koji sudjeluju u tome, te nam uskraćuju naša prava.

Kažnjavate nas! Pitamo Vas zašto i u čije ime? Zbog revizije?

Mi nismo nikoga uvodili u pravo, isto tako ga ne možemo ni izvesti iz prava.

Kažnjavate nas zato što institucije u ovoj zemlji ne rade svoj posao, od Vas pa nadalje.

Pitamo vas gospodo, bi li netko smio obiteljima šehida obustaviti invalidninu za Bajram, kao što je to nama učinjeno za Božić?

Postoje li u ovoj zemlji institucije koje trebaju znati da roditelj poginulog branitelja, udovica ili djeca ne mogu raditi revizije invalida, te ne mogu nekome narediti da pošalje dokumentaciju od istih, na nama se provodi sila jačega.

Nama nije u cilju da istinski branitelji ostanu bez svojih prava, još manje da štitimo tzv. lažne branitelje., ali nas boli spoznaja da smo žrtvovani zbog nečijih viših interesa.

Nemate pravo, gospodo oduzimati zakonski stečena prava roditeljima poginulih branitelja kojima su to jedina sredstva za život, dok vaša primanja nisu upitna i redovna su, a i puno više.

Nađite načina, riješite probleme, poštujte zakone i poštujte mrtve da počivaju u miru poštujući njihove žrtve!

Udruge obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari