Zakovana vrata Ureda obrane u Ljubuškom

ljubuski.info

Ljubuški branitelji zakovali su jutros Ured obrane u Ljubuškom. Kada smo dobili informaciju da je Ured obrane zakovan otišli smo do Ureda ali tamo smo zatekli samo zakovana vrata.

U blizini Ureda sreli smo stručnu referenticu za pitanje evidencije vojne obveze u grupi Ljubuški Dunju Boras koja nam je rekla kako je jutros u Ured upalo oko pedesetak branitelja i zamolilo je da napusti ured.

Prema njezinim riječima branitelji nisu bili nasilni, žalili su se da im se ukidaju njihova stečena prava te od nje kao službene osobe tražili da do daljnjeg napusti ured. "Nisam imala drugog izbora već da napustim ured", kaže Dunja i dodaje kako su nakon toga branitelji zakovali Ured. Ona je kako kaže nakon toga pozvala policiju koja je došla nakon njezina poziva i napravila službenu zabilješku.

Glas naroda

od kada je ona DUNJA, sa mnom je išla u školu i zvala se DUŠANKA, a sad odjednom DUNJA, to je valjda poslijeratno novo ime

Zakovana vrata Ureda obrane u Ljubuškom
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari