Moto klub "Bigeste" uručio vijedne donacije Hospiciju i Domu "Sv. Josip Radnik"

zgrada

Članovi moto kluba Bigeste iz Ljubuškog danas su uručili vrijednu donaciju Hospiciju Doma Zdravlja Ljubuški i Domu za stare i nemoćne "Sv. Josip Radnik" na Bučinama.

Po riječima predsjednika moto kluba Bigeste Ljube Dedića ovo nije prva humanitarna akcija koju provodi moto klub Bigeste.

"Već smo ranije imali humanitarne akcije tako da je ova današnja logičan slijed naših aktivnosti. Želimo također senzibilizirati javnost i pokazati kako motoristi nisu "divlji" i "bučni". Članovi našeg kluba su mirni obiteljski ljudi i pomaganje drugima je naša svakodnevica. Došli smo u priliku da nam je naš prijatelj donirao televizore, odlučili smo ih dati potrebnima, kontaktirali smo Srećka Matića ravnatelja Doma zdravlja i pitali postoji li potreba za ovom donacijom. On je prihvatio našu ponudu i evo danas smo hospiciju uručili 16 televizora."

Ravnatelj Doma zdravlja Ljubuški, Srećko Matić, nije krio zadovoljstvo:

"U ime Doma zdravlja, osoblja i korisnika hospicija najiskrenije se zahvaljujem na ovoj vrijednoj donaciji, izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što su članovi moto kluba Bigeste prepoznali značaj hospicija Doma zdravlja Ljubuški koji je razinu pružanja zdravstvene zaštite Doma zdravlja Ljubuški podigao na jednu veću razinu. Nadam se da će u budućnosti biti još ovakvih donacija." rekao je ovom prilikom Matić.

Zahvalnost "motoristima" iskazao je i predsjednik Općinskoga vijeća Ljubuški, Toni Kraljević.

"Moto klub Bigeste Ljubuški je ovom, kao i prijašnjim sličnim akcijama pokazao iznimnu društvenu odgovornost. Ovom prilikom im se u ime općine ljubuški zahvaljujem i želim im uspjeha u daljnjim aktivnostima." kazao je Kraljević.

Motoristi su potom produžili do 200 metara udaljenog Doma za stare i nemoćne "Sv. Josip Radnik" kojima su također uručili 16 televizora i pakete s namirnicama. Tamo ih je dočekala sestra Arkanđela Kvesić, izrazivši tom prigodom zahvalnost u ime osoblja i štićenica Doma:

"Ostali smo ugodno iznenađeni ovom akcijom, iako našim štićenicama ovdje ničeg ne nedostaje ovi televizori su nam dobro došli. Ove bake ovdje možda nisu u mladosti imale televizor, a sada će uživati. Trenutno imamo pedeset štićenica, sretne smo i ova gesta nam daje snagu da nastavimo dalje s našim radom", kazala je s. Arkanđela.

Nakon primopredaje darova uslijedilo je druženje članova moto kluba Bigeste sa štićenicama Doma koje su ih iznenadile svirkom na usnoj harmonici, plesom i gangom.

Radio Ljubuški

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Okupacija u par slika Boris Čerkuč
ljubuski.info
Ne ubij, ne kradi, ne laži! Josip Muselimović
ljubuski.info
Država duradi nešto! Boris Čerkuč
ljubuski.info
Djeca naša izgubljena Igor Božović

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari