HDZ 1990: Čega se to u Ljubuškom trebamo plašiti?

u magli

Općinski odbor HDZ 1990 Ljubuški, potaknut Odlukom o otkazivanju svih javnih okupljanja u Ljubuškom (poetskih večeri, javnih tribina, predavanja, izložbi, karnevala …) i svečane sjednice Općinskog vijeća Ljubuški, kao i neistinama koje su objavljene u medijima daje Priopćenje za javnost:

Kao uzrok otkazivanja navode se sigurnosni razlozi, tj. ugrožavanje sigurnosti građana, a obzirom kako živimo u Ljubuškom - strah nas je što ne znamo čega se mi i građani trebamo plašiti?!

Ako je situacija ugrožena po bilo kojem pitanju, Općinsko vijeće bi baš tada trebalo zasjedati i tražiti izlaz iz te "sigurnosno ugrožene situacije".

Općinski načelnik svečanu sjednicu Općinskog vijeća u medijima naziva "dernečenjem" iako je smisao iste podnošenje izvješća općinskog načelnika o urađenom u prošloj godini i dodjela nagrada svima koji su nas kao općinu zadužili. Svečana sjednica Općinskog vijeća može se održati i bez svečanog ručka. Pitamo se je li prethodnih devet godina svečanih sjednica također bilo "dernečenje"! Svečana sjednica općinskog vijeća nije i ne treba biti svečani ručak!
Bojimo se da općinske vlasti "zamagljuju" svoju nesposobnost i nerad.

Dužni smo demantirati informaciju da su svi klubovi jednoglasno donijeli ovakvu odluku jer o odluci na Kolegiju nije bilo glasovanja, a Klub HDZ 1990 tražio je objašnjenje i nije podržao ovakav ishod.

Ured za informiranje OO HDZ1990 Ljubuški

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari