Sastanak na temu bolje informiranosti žena o projektima

poslovna

S ciljem bolje informiranosti žena u Hercegovini o programima i projektima na državnoj razini u koje se mogu uključiti, u srijedu 12.02.14, s poćetkom u 14 sati u Tehnoloskom parku Intera, na adresi Bišće Polje b.b., Mostar organiziramo Info sastanak.

Info sastanak predstavit će sljedeće programe i projekte:

EBRD SBS Program, Europska banka za obnovu i razvoj, Ured u BiH

Program podržava mikro, male i srednje firme olakšavajuci osiguranje poslovnih savjeta i konsultantskih usluga. Radi se o fleksibilnim grant/subvencijama od 25% do 90% ukupnih neto troškova projekta do maks. 10.000 EUR-a za poslovne savjete u oblastima: Marketing, Priprema poslovnih planova, Studije izvodljivosti, Informacioni sistemi, Poljoprivreda, Energetska efikasnost, Reorganizacija, Standardizacija i td.

Partnership for Innovation Projekt, Education Development Center, Sarajevo

Projekt je usmjeren na rješavanje izazova s kojima se suočavaju mladi u BiH sa IKT (Informacijsko Komunikacijske Tehnologije) vještinama i izazovi sa kojima se suoćavaju mala i srednja poduzeća iz IKT sektora, kao i mala i srednja poduzeća iz drugih sektora koja se snažno oslanjaju na informacijsko komunikacijske tehnologije.

SMEAF Poboljsanje pristupa MSP financijskim sredstvima, Fondacija OdRaz

Projekt se bavi pružanjem podrške malim i srednjim poduzecima (prvenstveno onima koja su izvozno orijentirana), očuvanju i jaćanju njihove tržišne pozicije u uvjetima krize i povećanje ekonomskih mogućnosti, kroz stimuliranje brzeg kreditnog financiranja iz ovih izvora.

MentoRING Program, Centar za promociju civilnog drustva, Sarajevo

MentoRING Program promovira žensku solidarnost i predstavlja novu vrstu društvenog angažmana žena u BiH. Cilj je povezati žene kojima treba podrška u razvoju karijere s uspješnim ženama iz svih sfera BH društva.

Organizatori Info sastanka su Udruga Plus Mostar, Centar za promociju civilnog društva, Sarajevo i Tehnološki park INTERA, Mostar.

Vise informacija o Info sastanku na sljedecim kontaktima:
Josipa Terzic - Rezic
PLUS Udruga za promicanje kvalitete zivljenja
Tel/Fax. 036 343 440
Gsm: 063 408 597

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari