Novi direktor Alumnija u radnom posjetu EP HZHB

ljubuski.info

Jučer je generalni direktor Elektroprivrede HZ HB d.d. Mostar Nikola Krešić zajedno sa svojim suradnicima izvršnom direktoricom za ekonomske poslove, Ivanom Bunozom, izvršnim direktorom za pravne poslove, Matom Pavkovićem i izvršnim direktorom za proizvodnju, Robertom Križanom održao radni sastanak s novoimenovanim direktorom Aluminija d.d. Mostar, mr.sc. Željkom Kordićem.

Susret je iskorištena za bolje međusobno upoznavanje i razgovore o poslovnim odnosima, posebice o aktualnoj problematici izmirivanja nastalih dugovanja Aluminija prema Elektroprivredi HZHB, te budućoj suradnji dvaju poduzeća.

Naglašena je obostrana opredijeljenost za stalnim unapređenjem te suradnje na načelima korektnosti, transparentnosti i maksimalnoga razumijevanja ukupnih odnosa i nepovoljnoga poslovnog okruženja, kako bi uspješnije rješavali otvorena pitanja koja opterećuju poslovanje kako Aluminija, tako i Elektroprivrede HZ HB.

Radnom sastanku nazočio je i Risto Mandrapa predsjednik Regulatorne komisije za električnu energiju u Federaciji BiH (FERK-a).

Sektor za odnose s javnošću

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari