U ponedjeljak pokop tragično preminulog Roberta Grbavca

in memoriam

U ponedjeljak 03. veljače u 15 sati na mjesnom groblju Jurina Lazina u Šipovači održat će se sprovodni obred tragično preminulog Roberta Grbavca.

Prema onom šta se moglo čuti od njegovih cimera, kobne noći žalio se na bolove, te da mu je loše pa je usred noći zvao svoje da dođu po njega i vode ga, da bi nakon toga izišao iz sobe. Sumnja se da je iskočio kroz prozor s drugog kata u smrt, a teško ozlijeđenog ga je zatekao noćni čuvar, nakon što je čuo tup udarac. Na žalost, preminuo je ujutru. Adrijana Pandža iz Ureda za odnose s javnošću ove zdravstvene institucije potvrdila je da je došlo do tragičnog događaja u krugu bolnice.

Svi tuguju zbog mladića

"Što se dogodi u čovjeku, nitko od nas ne može znati, ali svatko ima svoje razloge za neku odluku i o tom ne možemo govoriti već u ovom slučaju samo suosjećati s obitelji nesretnog mladića i vjerovati kako je on pronašao svoj mir" - kratko nam je u prolazu kazao jedan od zaposlenika.

Kako ističu susjedi, radilo se o iznimno mirnom mladiću.
"Majka i sestra mu rade na tržnici, a njega su svi znali kao sjajnog mladića, spremnog pomoći i prihvatiti bilo kakvu odgovornost ako bi mu bila povjerena. Ništa mu nije nedostajalo u obitelji, koja je naš prijatelj, o kojima možemo kazati samo sve najbolje" - kažu šokirani susjedi.

Otac Roberta Grbavca je iz ljubuškog sela Šipovače, a obitelj je živjela u naselju Pregrađe u Ljubuškom. I prema riječima nekadašnjih školskih kolega koje smo kontaktirali, Grbavac je bio izniman mladić.
"Robert je bio drag svima koji su ga poznavali, nikad nije sudjelovao u incidentima, jednostavno je bio miran i dobar mladić u pravom smislu riječi. Žao nam je što je sve ovako završilo, ali život je često nepredvidljiv i nitko ne zna što ga čeka. Vjerujemo da je sada na boljem i ljepšem mjestu", kazali su njegovi kolege iz Srednje škole Ruđera Boškovića u Ljubuškom koju je pohađao.

Večernji list

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari