HSP AS Široki Brijeg protiv "dogovaranja" između HDZ BiH i Lijanovića

en face

I dok iz Općine Široki Brijeg već standardno obmanjuju javnost navodeći kako je na sjednici ovdašnjeg Općinskog vijeća sve bilo bajno i krasno s terena ipak pristižu malo drugačije informacije.

Vijećnici HSP-a Ante Starčević Marko Marušić - Piže i Kristijan Crnjac  napustili su današnju sjednicu OV-a zbog neslaganja s načinom Odluke o produljenju ugovora o zakupu nekretnina u korist gospodarskog društva Farma koza Muša d.o.o. Široki Brijeg.

Nakon glasovanja koje nisu podržali vijećnici HSP AS demonstrativno su napustili sjednicu, a zanimljivo je da su i neki vijećnici HDZ-a BiH bili protiv Odluke o produljenju ugovora.

"Do kad će se pogodovati Lijanovićima u Širokom Brijegu" - pita se vijećnik Marušić koji je razočaran izglasavanjem Odluke o produljenju ugovora, te kako je u kraćem razgovoru za ABCportal rekao ovdje se radi o klasičnom pranju novca.

Što reći nego dobro jutro dragi vijećnici, nek' ste napokon progledali, pa vi i dalje budite privjesci bilo HDZ-a ili Boljitka, kao što čini većina manjih političkih stranaka u ZHŽ-u.

Nadajmo se da će im se makar ekipa Ruže Tomašić suprotstaviti, premda iskreno nismo nešto previše optimistični ni što se njih tiče, a da i ne govorimo za ostale.

Jednostavno, u Širokom Brijegu je situacija takva da bi HDZ BiH bio nemoćan bez Lijanovića, baš kao i Lijanovići bez HDZ-a. Sve su oni isti, samo što su smješteni u različitim torovima.

javno.ba

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari