Mario Karamatić o HNS-u: Inicijativa HDZ 1990 je "nebulozna predstava za javnost"!

poluprofil

Predsjednik HSS BiH Mario Karamatić gostovao je u emisiji "Potpuno izravno" Radio Plusa, gdje je, pored ostalog, govorio o politici svoje stranke, braniteljima i drugim aktualnim temama.

Između ostalog se osvrnuo i na stanje u HNS-u, gdje je zahtjeve HDZ 1990 ocijenio "nebuloznom predstavom za javnost". Vezano za inicijativu uvođenja ostalih stranaka naveo je kako su svi izabrani hrvatski dužnosnici, na bilo kojim razinama vlasti, automatski članovi HNS-a, samo trebaju doći i potpisati deklaraciju, ali je, kako je kazao, "teško potpisati da si izdao vlastiti narod".

Probleme u odnosima koalicije HDZ BiH i HDZ 1990 je okarakterizirao interesnim sukobom oko novca koji se vrte unutar "Šuma Herceg-Bosne".

Divljenje Jerki Ivankoviću

Govoreći o Vladi FBiH kazao je kako je Jerko Lijanović praktički šef trenutnim hrvatskim predstavnicima pa tako i Živku Budimiru, kome je telefonom izdao naputak za smjenu Ante Krajine. Iskreno je kazao kako se u određenim situacijama divi Jerku Ivankoviću.
Podsjetio je kako je cijena Lijanovićevog sudjelovanja u Vladi ZHŽ koštala 7.5 milijuna maraka isplaćenih fiktivnoj tvrtki u Velikoj Kladuši, zapitavši se koliko sada košta njegovo sudjelovanje u vlasti.

Poslušajte cjeloviti zvučni zapis razgovora:

Radio Plus

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad porastem, bit ću ministar Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Što nam znači statistika? Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Nezaboravljenim braniteljima Žena iz kužine

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto