Smrtno stradao Ante Hrstić iz Radišića

ulaz

Jučer u 16:25 h dežurni liječnik Doma zdravlja Ljubuški izvijestio je PU Ljubuški da je, u točno neutvrđenim okolnostima, smrtno stradao Ante Hrstić (59) zvani Kukac iz Radišića, te da je njegovo tijelo dovezeno u Dom zdravlja Ljubuški s vidljivim ozljedama glave.

Odmah po zaprimanju prijave izvijestili smo dežurnog županijskog tužitelja a policijski službenici poduzeli su potrebne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja okolnosti stradavanja Ante Hrstića (59).

Temeljem prikupljenih izjava svjedoka utvrđeno je da je, u mjestu Radišići, na makadamskom putu u blizini groblja Krvnica, u zasad neutvrđenom okolnostima unesrećenog Ante Hrstića (59) priklještilo njegovo motorno vozilo marke Mercedes, tip 123, pri čemu je unesrećeni zadobio po život opasne ozljede od kojih je ubrzo podlegao.

Očevid su jutros izvršili policijski službenici PU Ljubuški a po nalogu županijskog tužitelja izvršit će se i obdukcija tijela smrtno stradalog.


Prema neslužbenim informacijama, Hrstić se u svom Mercedesu 123 vozio makadamskom cestom kada mu je automobil zapeo u šljunku kod groblja te je izišao ručno ga pogurati, ali je pao pod njega
MUP ŽZH

FB

Audio/Video

Posljednji komentari