Jozo Zadro i Brigita Vasilj nastavljaju s radom nezakonitih kantina

zgrada

Nezakonit rad kantina u školama Tina Ujevića u Vitini i Ivane Brlić – Mažuranić na Gračinama je nastavljen, jer direktori ovih dviju škola Jozo Zadro i Brigita Vasilj ustrajavaju s nezakonitim radom ugostiteljsko-trgovačkih objekata u školama u vlasništvu općine Ljubuški.

U prosincu 2013. godine škole je posjetila inspekcija, koja se proglasila nenadležnom, pa je nezakonitostima ovog dvojca direktora prešutno dano zeleno svjetlo.

Već se godinu dana od strane općine kao osnivača škola daje usmena dozvola za nezakonit rad kantina. Odluke OV Ljubuški se ne poštuju, a upravo na proljetnoj sjednici i sam direktor Jozo Zadro je priznao da kantine rade nezakonito. On je nastavio sa takvim radom, i dalje je direktor i takvom radu nitko ne može ništa.

Direktorica na Gračinama Brigita Vasilj od početka školske godine se nije osvrtala na odluke OV Ljubuški, ona uporno ustrajava na nezakonitom radu.

U UINO iznenađeni

Odgovor na pitanje ovakvog rada kantina u školama u Ljubuškom potražili smo u Upravi za neizravno oporezivanje od šefice za poreze Biljane Kovačić.

Ona je bila jako iznenađena našim pitanjem, ne mogavši se načuditi da uopće postoje nelegalni objekti i to u školama u vlasništvu države. Navela je niz zakona koji su prekršeni ovakvim radom.

Tko kupuje slatkiše i upravlja novcem?

Na to pitanje bi trebao odgovoriti vlasnik škola tj. općina Ljubuški na čelu s načelnikom Nevenkom Barbarićem i svakako navedeni dvojac direktora Jozo Zadro i Brigita Vasilj.

Kantina u osnovnoj školi Marka Marulića u ovoj školskoj godini ne radi. Prije četiri godine novac od kantina je bio pokraden iz školskog sefa, a da policija nije javnosti obznanila identitet počinitelja. 

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari