Klobučanin priveden zbog razbojstva u Posušju

zgrada

Josip Antić, 24-godišnjak iz Klobuka kod Ljubuškog, uhićen je zbog sumnje da je, zajedno s Tomislavgrađaninom Lukom Grgićem (36), opljačkao trgovinu "Ivan" usred Posušja.

Podsjetimo, večer nakon pljačke trgovine u prosincu, policajci su uhitili i pritvorili Grgića, a sada su otkrili da je s njim u pljačku išao i Antić. Grgić i Antić se sumnjiče da su izveli pljačku, na način da je jedan od njih upao u radnju s nožem te oteo novac od radnice.

Inače, nakon što su uhitili Grgića, njegova sestra Miroslava Froschhauser izjavila je kako je njezinom bratu podmetnuto. Ona je rekla da je Luka taj dan išao u Posušje kupiti neke dijelove te da su ga uhitili jer ga je jedna djevojka prokazala.
"Ja tvrdim da je Luki sve podmetnuto, mislim da ga je ova jedna djevojka prokazala policiji i da je ona imala neki svoj razlog da njega uvali u probleme", rekla je ona. Ona je tvrdila i da će angažirati odvjetnika i dokazati Lukinu nevinost.

Iz MUP-a su pak uvjereni da su upravo Grgić i Antić izveli pljačku, a njih dvojicu su stoga i pritvoreni. U MUP-u kažu da su kriminalističkim obradama utvrđene osnove sumnje da su počinili kazneno djelo razbojstva.

Antića su saslušali u ponedjeljak uoči Nove godine. U policijskom priopćenju stoji da je "30. prosinca J. A. (24) lišen slobode te je nad njim izvršena kriminalistička obrada u službenim prostorijama PU Posušje, a izvršenom obradom utvrđeno je postojanje osnova sumnje da je isti, zajedno s L. G. (36), počinio kazneno djelo razbojstva.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari