Osnovan Turistički klaster Hercegovina

skupna

Osnivačka skupština Udruženja Turistički klaster Hercegovina održana je u prostorijama Centra za ruralni razvoj i poljoprivredu CRRP, Mostar.

Osnivači Turističkog klastera Hercegovina su pravna lica koja dolaze iz sektora turizma u regiji Hercegovina. Na razvoju sektora turizma i udruživanju u klaster aktivno se radi već dvije godine. Na osnivačkok Skupštini usvojeni su Pravilnik o članstvu, Etički kodeks, i Strateški plan Turističkog klastera Hercegovina 2014-2016, koji uključuje i Akcijski plan za 2014. godinu.

Strateški plan Klastera plod je zajedničkog promišljanja budućnosti klastera od strane članica klastera te predstavnika potpornih institucija, kao što je Razvojna agencija za Hercegovinu REDAH.

Turistički klaster Hercegovina je regionalna organizacija prepoznata na turističkoj karti šire regije i Europe. Čine ga entuzijasti i uspješni poduzetnici i predstavnici javnog i civilnog sektora, koji zajedno stvaraju proizvode i usluge visoke dodane vrijednosti i za najzahtjevnije goste iz različitih kultura i običaja. Klaster je također pokretač (i središte) održivog gospodarskog razvoja regije Hercegovina.

Misija Turističkog klastera Hercegovina je pružanje kontinuirane podrške svojim članicama u povećanju kvalitete postojećih te razvoju novih autohtonih proizvoda i usluga kroz primjenu novih znanja i tehnologija te međunarodnih standarda kvalitete.

Misija klastera je i stvaranje strateškog partnerstva između članica klastera u cilju razvoja prepoznatljivog brenda turističke destinacije Hercegovina, destinacije u koju se domaći i strani gosti rado vraćaju.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari