"Dječji svijet" prikupio 3.500 KM za liječenje Srećka Nosića

skupna

"Dječji svijet Ljubuški" preksinoć je u restoranu "Ohio" na Humcu priredio humanitarnu akciju pod nazivom "Božićne radosti", koja je ove godine organizirana za pomoć bolesnom dječaku Srećku Nosiću iz Radišića.

Restoran "Ohio" bio je premali primiti sve one koji su došli pogledati što su sve pripremila djeca iz Dječjeg svijeta Ljubuški i njihovi gosti, ali mnogi su došli i kako bi svojim sudjelovanjem doprinijeli toj, hvale vrijednoj, akciji.

Uz djecu iz Dječjeg svijeta nastupili su: Frama Humac, Plesna škola " Dance Factory", Zumba Feel Free i Veseli Pršutići. U bogatom i raskošnom programu koji su djeca pripremili i izveli bilo je pjesme, plesa, igrokaza, recitiranja, gange, igri s maskotama, te folklora Veselih opančića.

Održana je i vrlo uspješna aukcija na kojoj su djeca prodavala anđelčiće, torbe i torbice, slike, knjige, gitare i svašta.

Sav prihod od aukcije i ulaznica namijenjen je za pomoć bolesnom dječaku Srećku Nosiću. Prikupljeno je ukupno 3500 KM koji su odmah danas uplaćeni za potrebe bolesnog dječaka.

Poslušajte što je o akciji za Radio Ljubuški rekla organizatorica Marija Mioč.

Radio Ljubuški

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari