Čović: HNS je ispred stranke!

sjednica

U Domu HDZ BiH u Mostaru održana je 30. sjednica Predsjedništva HDZ BiH. S obzirom da je kraj 2013. godine, Predsjedništvo stranke analiziralo je što je sve učinjeno od planiranoga za godinu koja je na izmaku, te razmatralo planove rada za 2014. godinu, priopćeno je iz Ureda za informiranje HDZ-a BiH.

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović izjavio je da će Hrvatski narodni sabor (HNS) na izbore izaći sa svojom listom, jer je HNS ispred stranke. Čović je poslije sjednice stranačkog Predsjedništva u Mostaru rekao da većina analiza rađenih u posljednje vrijeme visoko pozicionira rejting HDZ-a BiH unutar hrvatskog naroda, ali i na cjelokupnoj političkoj sceni u BiH.

"Moramo istom dinamikom nastaviti raditi i unutar HNS-a. Do kraja ćemo biti principijelni. HNS je ispred stranke. Zbog toga idemo na taj način i u izborni proces", istaknuo je Čović.

On je dodao i da će sljedeća runda pregovora stranačkih lidera o provođenju odluke "Sejdić-Finci" biti održana sredinom siječnja.

"Od tada bi ponovno trebao biti ubrzan proces traženja rješenja, između ostalog i za odluku 'Sejdić-Finci'. Sljedeća godina bit će vrlo zahtjevna, jer je izborna", rekao je Čović.

On je naveo da će izbori za Mostar sigurno biti održani zajedno s općim izborima.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari