Održana sjednica županijskog vijeća HSP dr. Ante Starčević ZHŽ

skupna

U Širokom Brijegu je održana sjednica županijskog vijeća HSP dr. Ante Starčević Županije Zapadnohercegovačke na kojoj je nazočio i predsjednik stranke Milijan Nakić.

Teme sjednice bile su izvještaji podružnica za proteklu 2013. i utvrđivanje plana za predstojeću 2014. godinu koji je nakon rasprave i usvojen. Posebno je od strane svih nazočnih istaknuto zadovoljstvo zbog jačanja pravaštva kroz HSP dr. Ante Starčević u svim općinama ove županije. Kristijan Crnjac je istaknuo da je od 30. kolovoza kada je izabran za predsjednika podružnice Široki Brijeg u stranku pristupio veliki broj mladih ljudi što mu daje pravo za optimizam da će u 2014. stranka ostvariti još bolje rezultate.

Izvješće je podnio i Mate Antić, predsjednik podružnice Ljubuški, čija je podružnica osnovana 11. srpnja nakon čega je osnovan i veliki broj ogranaka u ovoj općini.
Na sjednici je nazočio i novoizabrani povjerenik za podružnicu Grude, Marko Pinjuh, koji je svojim dolaskom u HSP dr. Ante Starčević potaknuo masovni prelazak pravaša iz HSP BiH u HSP dr. Ante Starčević u općini Grude.

U ime hrvatske pravaške mladeži nazočnima se obratila predsjednica Marija Ćeškić, koja je podnijela izvješće o radu mladeži i planovima za sljedeću godinu.

Na kraju sjednice je donesen zaključak da je godina bila izuzetno uspješna, te da će se uskoro izaći u javnost sa informacijom o povjereniku za podružnicu Posušje. Isto tako, najavljen je dolazak Ruže Tomašić u Hercegovinu početkom siječnja u obilazak podružnica te da će naša najaktivnija Europarlamentarka dati potporu HSP-u dr. Ante Starčević BiH za sljedeće Opće izbore u Bosni i Hercegovini.

u restoranu

Nakon završetka sjednice održan je božićni domjenak u restoranu Kod Čolića u Širokom Brijegu, gdje tajnica podružnice Široki Brijeg Marijana Mandić poželjela dobrodošlicu nazočnima dodavši kako se uskoro obilježava 4 obljetnica osnutka HSP dr. Ante Starčević Bosne i Hercegovine.

priopćenje

FB

Audio/Video

Posljednji komentari