Humanitarna akcija za Uskrs "Pruži mi ruku"

Zajednica žena HDZ-a BiH Kraljica Katarina Kosača, Općinski odbor Ljubuški, proveli su u povodu uskrsnih blagdana zajedno s ljubuškim osnovcima i djecom u vrtićima, humanitarnu akciju pod nazivim "Pruži mi ruku", za pomoć djeci s poteškoćama u razvoju s područja ljubuške općine.

Učenici triju osnovnih škola, OŠ Marka Marulića, OŠ Ivane Brlić Mažuranić i OŠ Tina Ujevića u Vitini i djeca u vrtićima, Gradski vrtić, Leptirić i Petar Pan, pravili su uskrsne uratke, čestitke, pisanice, aranžmane, koke, piliće i drugo, a žene iz ljubuške Zajednice žena Kraljica Katarina Kosača, kojima su pomagali i članice mladeži HDZ-a BiH iz Ljubuškog, prodavali su ih građanima na ulici.

- Nismo određivali nikakve cijene, građani su sami određivali koliko će dati za uradak koji su odabrali. Skupljeno je 945 KM i novac će biti uplaćen na račun Udruge roditelja djece s posebnim potrebama "Duga" iz Ljubuškog. Ovo je prvi dio naše akcije, preostale čestitke poslat ćemo ljubuškim poduzećima i ustanovama kako bi se i oni uključili i svojim prilogom pomogli djeci s poteškoćama u razvoju, već smo im poslali dopise i vjerujemo da će se odazvati - rekla je prof. Žana Primorac, predsjednica Zajednice žena HDZ-a BiH Kraljica Katarina Kosača, OO Ljubuški.

Ivan Kaleb [Večernji list]

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari