Pet mjeseci zatvora za krađe kablova i cijevi u Trgocoopu

ljubuski.info

Nepravomoćnom presudom Općinski sud u Ljubuškom oglasio je krivima Zlatka Novića (1988) i Denisa Primorca (1988) obojica iz Ljubuškog, te im izrekao kazne zatvora u trajanju od po pet mjeseci zbog kaznenog djela Krađe iz čl. 286. st. 1. KZ F BiH u vezi sa člankom 31. i čl. 55. KZ FBiH.

Navedeni dvojac je u vremenskom razdoblju od srpnja do polovice rujna 2010. godine zajedno sa tri malodobne osobe i u namjeri da krađom pribave protupravnu imovinsku korist, u tri navrata pljačkao poduzeće "Trgocoop" u Ljubuškom.

Skupina mladića je iz prostorija zgrade pogodnim alatom, pilom za rezanje metala i knipex kliještima sa zidova rezala postavljene elektro kablove i bakrene cijevi od centralnog grijanja, a koje je nakon otuđenja prodala otkupnom centru "Cibos" u Mostaru, te je na taj način poduzeće Trgocoop oštećeno za vrijednost otuđenih stvari.

Općinski sud u Ljubuškom

Glas naroda

He he ja sam od kradje platio dobrog odvjetnika i nisam kaznjen dana i uzeo sam 60 tisuca maraka i vozam neregistriranog vitu i nitko mi nista nemoze a vi budale registrirajte svoja vozila ja necu jer imam pokrice.

Svitli je ocerupao sve pa nikome nista.

Pet mjeseci zatvora za krađe kablova i cijevi u Trgocoopu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari