Božićna akcija Udruge mladih Agape: "Dajući malo primamo višestruko"

humanitarna

Udruga mladih Agape i ove godine organizira veliku humanitarnu akciju "Reakcija" koja će pomoći najugroženijim ljudima naše općine pod geslom "Dajući malo primamo višestruko" koja će se održati od 16.do 18.12.

Naši volonteri koje ćete prepoznati po kapicama Djeda božićnjaka i osmijesima, biti će raspoređeni na tri punkta u gradu:

  • ispred Doma zdravlja,
  • ispred Općine
  • i ispred crkve sv. Kate.

Prikupljat ćemo sve vaše donacije sva tri dana od 11:00 do 17:00 sati. I to u vidu novca, hrane, školskog pribora, ogrijeva, deka i igračaka (odjeću ove godine ne primamo).

A navečer u našem gradu želimo napraviti pravi božićni ugođaj i dati mu dašak popularnih božićnih sajmova. Šator će biti postavljen na Trgu domovinske zahvalnosti iza Općine i sajam će raditi svaku večer od 19:00 do 23:00 sata. Uz bogati kulturno-zabavni program, prodavat će se kuhano vino, uštipci, čaj i kolači. A na jednom od štandova biti će i rukotvorine ljubuških kreativaca. Sav prihod od prodaje također će ići u humanitarne svrhe.

Finale "Reakcije" biti će 19.12 u 19:00 sati u restoranu Ohio kad će se održati predstava Duh Božića.

I ovaj Božić darujte dio sebe za najpotrebnije. Jer ljubav je velika samo onda kad je dijelimo sa onima koji žive sami, ostavljeni, siromašni, bez tračka nade. A svi potpuno isto zaslužuju osjetiti toplinu blagdana. Budite toplina u nečijoj hladnoći. Ruka koja će obrisati bar jednu suzu. Srce koje će nacrtati bar jedan osmijeh na lice koje se odavno nije smijalo. Ne postoji ništa ljepše i čarobnije od toga. Budimo ljudi, mislimo na ljude! ♥

Udruga Mladih "Agape"

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari