Sveti Nikola darovao polaznike dječje škole nogometa

darivanje

Sa svojom vrećom punom darova sveti Nikola nije zaobišao ni mališane, polaznike Regionalne dječje škole nogometa Nogometnog kluba Sloga, koji su svojim marljivim radom i poslušnošću tijekom protekle godine zaslužili njegov dolazak.

Tijekom druženja u sportskom centru Brkić u Studencima sveti Nikola je od mališana doznao sve o njihovim treninzima, koji su nekima manje, nekima više naporni, ali na koje svatko od njih rado dolazi. A da osim treninga i nogometa dječaci vole i svetog Nikolu dokazali su i pjesmom njemu u čast. Omiljenom dječjem svecu nije preostalo ništa drugo nego ih nagraditi poklon-paketićima, koji su dodatno uljepšali ionako veselu atmosferu.

Na druženju su bili nazočni i roditelji, kojima je Mario Tot, voditelj trenera u Regionalnoj dječjoj školi nogometa, prezentirao jednu novu ideju. Naime, zimski odmor za polaznike škole nogometa upriličit će se u razdoblju od 15. prosinca do 15. siječnja iduće godine, a u tom vremenu ideja je da se organizira nogometni turnir na kojem će roditelji zamijeniti uloge. Odnosno, mame će igrati nogomet, a tate će ih podržavati s tribina. Ova ideja je oduševila mnoge roditelje, posebice tate koji jedva čekaju vidjeti mame na terenu. Do petka se primaju prijave, a turnir bi se održao iduće dvije subote, odnosno 14. i 21. prosinca.

"Bit će vas lijepo vidjeti na igralištu, zato vas molim da se prijavite u što većem broju, a neki od tata će biti vaši treneri. Ideja je da turnir bude prije svega zabavan, ali i da njime zaključimo ovu godinu na obostrano zadovoljstvo", poručio je Tot. Iz razgovora s njim doznali smo da je, kao i ostali treneri, vrlo zadovoljan dječacima, koji su redovito na treningu te njihovim radom, trudom i zalaganjem.
"Tek smo na početku jednog velikog posla i mogu reći da za sada ide dobro. Nakon stanke za Božić i Novu godinu čeka nas druga faza koja će uslijediti onoga trenutka kada se uvjeti na stadionu Babovac dodatno poprave, nakon čega krećemo u novu etapu razvoja", kazao je Tot, još jednom istaknuvši zadovoljstvo brojem djece koja pohađaju školu nogometa i njihovom zainteresiranosti za treniranje nogometa.

Na kraju su treneri Regionalne dječje škole nogometa NK Sloga svim polaznicima i njihovim obiteljima čestitali nadolazeće blagdane.

Zorica Volarević [ Dnevni list ]

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari