Pred prepunom dvoranom predstavljena knjiga "Neprocjenjivo"

skupna

Sinoć je, u prepunoj dvorani u Galeriji Kraljice Katarine u Mostaru, predstavljena treća knjiga Martine Mlinarević-Sopta, pod nazivom "Neprocjenjivo".

U glazbenom dijelu nastupili su, odnosno svojim vokalnim izvedbama oduševili - Lucija Zovko i maestro Damir Bunoza, mladi grudski duo Marija Tomić i Stipe Iličić, te na poseban način svojim akustičnim izvedbama, širokobriješki bend "Pešes".

O knjizi su govorili - Radica Lasić, predsjednica udruge "Narcis", Emir Bukovica, frontmen grupe "Emir & Frozen Camels", redatelj Zdenko Jurilj, Ante Raos, predsjednik udruga osoba s invaliditetom Dalmacije, te Josipa Maras mlada ljubuška slikarica s adresom u Zagrebu, čije su umjetnine bile izložene u Galeriji.

Program je vodio Boris Čerkuč, a za čitanje Martininih riječi bili su zaduženi Jelena Božić i Marko Rozić.

Knjiga koja je, kako kaže autorica, živi spomenar ljudi kojih nema više i koji su svakodnevno tu, knjiga koja se ne pročita da se ostavi, nego se nosi uvijek sa sobom, jer u svakom danu i svakom razdoblju svog života u njoj ćete naći nešto što će vam upravo tada najviše trebati. To su priče radi kojih se smijete i plačete.

prezentacija
prezentacija
prezentacija
bljesak.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari