Promocija 335 diplomanata na Filozofskom fakultetu u Mostaru

ljubuski.info

Velika dvorana HD Hercega Stjepana Kosače bila je pretijesna za sve roditelje, rodbinu i prijatelje diplomanata Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru na dodjeli diploma.

U svome obraćanju diplomantima, dekan Filozofskoga fakulteta Zoran Tomić rekao je kako su studenti koji danas diplomiraju postigli velike uspjehe uz ogroman trud i zalaganje.

"Mladost pred sobom ne vidi crno. Ne dobiva se ono što zaslužujete, već samo ono za što se izborite. Vi ste se izborili za ulazak u veliko društvo, ali u tom društvu više nema kolokvija. Od danas sve ispite polažete odjednom", rekao je Tomić.

Nazočnima u dvorani obratio se i pomoćnik rektorice za studente i nastavu Vojoj Višekruna, koji je u svoje ime, te u ime nove čelnice Sveučilišta Ljerke Ostojić čestitao slavljenicima na akademskom dostignuću.

Danas su dodijeljene 53 diplome završenim profesorima, diplomiranim novinarima, diplomiranim socijalnim radnicima, diplomiranim bibliotekarima i menadžerima odnosa s javnošću, 175 diploma prvostupnicima i 107 diploma magistrima struke.

dodjela

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari