Prepoznajete li ga: Nije vratio unajmljeni kombi

foto

Još uvijek nema traga muškarcu koji je početkom studenog unajmio bijeli kombi 'Mercedes Vito' u ljubuškoj rent-a-car agenciji 'Zelić LKV', koji po isteku ugovora nije vratio vlasnicima.

Potvrdio je to Miro Katić iz ove agencije, kazavši da je 02. studenog taj muškarac uzeo kombi i od tada mu nema ni traga ni glasa. U agenciji je, prilikom unajmljivanja vozila, predočio osobne dokumente na ime Boris Bumber (42), kazavši da je austrijski državljanin.

Iz agencije su medijima proslijedili i fotografije muškarca koji je unajmio kombi, te su pozvali sve koji imaju neke informacije da se jave najbližoj policijskoj postaji. Nagrada slijedi za onoga tko prepozna pomenutu osobu ili javi gdje se on nalazi i to na broj mobitela 063/ 117 - 111.

U policijskoj upravi Ljubuški kažu da je istraga u ovom slučaju u tijeku. MUP ŽZH je 08. studenog na svojoj službenoj internet stranici objavio kako je dan ranije PU Ljubuški zaprimila prijavu da je austrijski državljanin B. B. (42) 02.11. ove godine unajmio motorno vozilo marke 'Mercedes Vito' u rent – a car agenciji 'Zelić LKV' iz Ljubuškog, te da isti vozilo nije vratio po isteku ugovora o najmu.

Komentari

Koliko ih je Mile Šimović iz Proboja prodao ili založio za njega je vozilo iz renta cara isto ko njegovo vlasništvo

Evo maloprijega vidija lipi plakate od hdz bih

Prepoznajete li ga: Nije vratio unajmljeni kombi

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari