Željko Koroman najavljuje tužbe

sjedeća

Obraćam se uredništvu ovog portala i vama koji tako jadno,anonimno i kukavički pokušavate oblatiti i povrijediti mene i moju obitelj...Namjerili ste se na pogrešnu osobu !!!
Da...1991.,dok su mnogi od vas "pišali u bocu "negdje u podrumu,a neki se vjerojatno još niste ni rodili,..otišao sam na Južno vojište,kao dragovoljac ,ostavljajući iza sebe kćer od godinu i pol dana i sina koji se još nije rodio-dakle trudnu ženu ...Priključio se 1. Dragovoljačkoj pukovniji HV "Kralj Tomislav",u kojoj sam sve do njenog gašenja(preustroja) 05.06.1992.bio zapovjednik PZO-a.

Nakon 05.06.92, postrojba za posebne namjene Ludvig Pavlović,....te 4. brigada Ljubuški,..u kojoj sam bio jedan od zapovjednika PZO-a,koji je (usput rečeno) 25 dana mjesečno provodio na terenu ...Zapovjedne dužnosti,koje sam obnašao podrazumjevaju i veći čin od onog kojega imam( bojnika),...Povlaštenu mirovinu sam javno odbio primiti,sve dok su u sustavu povlaštene mirovine pripadnici "Minchen bojne" i dok svoja prava ne ostvare stvarni hrvatski branitelji...Potpuno je jasno kome to smeta i tko vam daje nalog da blatite mene i moju obitelj...U bivšem sustavu moja obitelj nije bila "podobna",nego je pripadala onom dijelu progonjenih (što mi je čast) !!! Činjenica kako ni danas nismo "podobni " vama i vašim mentorima,potvrđuje kako je na vlasti ista jugoslovensko-udbaška banda (čast izuzecima),.. te kako još nismo završili posao koji smo započeli 90-tih - ali hoćemo !!!

Među nekim "komentarima" prepoznajem i neke iz "pokreta za jugoslaviju" koji su (usput rečeno) dobro iskoristili zadnjih dvadesetak godina "perući"milione poreza kroz fiktivne firme,a danas se kao "ugledni građani" rugaju hrvatskom narodu...
Prepoznajem i neke, koji spominju moje obiteljsko gospodarstvo(farmu),a ni do danas nisu platili svinje koje su davno pojeli...(jedan od njih čak tri komada po 230 kg-čista mesa)...
Eto..takvi i slični hoće blatiti mene i moju obitelj ... E ...to neće moći ,dok sam ja živ!!!
Nije moglo 90-tih,..neće ni sada !!!
Svi oni koji smatraju kako im nešto dugujem ili ako žele o nečem drugom razgovarati javno dajem broj telefona;063 478 751,i stojim na raspolaganju... A onima koji su ovdje iznijeli klevete na račun mene i moje obitelji,..kao i uredništvu ovoga portala koji je to na ovako rigidan način dopustio-najavljujem tužbu !

Željko Koroman

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari