Održana 2. Ljubuška biciklijada

ljubuski.info

U nedjelju 20.10.2013. godine održana je 2. Ljubuška biciklijada u organizaciji Biciklističkog kluba Ljubuški. Na ovoj manifestaciji koja postaje prepoznatljiv biciklistički događaj u ovoj regiji okupilo se oko 250 sudionika na biciklima te još toliko posjetitelja. Na samoj biciklijadi osim članova BK Ljubuškog i ostalih biciklista iz Ljubuškog sudjelovali su i članovi i drugih biciklističkih klubova iz regije a to su BK Široki Brijeg, BK Mostar, BK Livno, HBK Drinivci, BK Pony-Posušje, BK Grude te posebno dragi nam gosti iz BK Konavle.

Program biciklijade počeo je u 10:30 sati startom rekreativne ture ispred zgrade Općine kada su okupljeni biciklisti zajedno krenuli prema mjestu Humac i dalje se nasipom uz rijeku Trebižat odvezli do slapa Koćuša. Nakon kraće pauze i razgledanja slapa Koćuša krenulo se na povratak istim putem a lijepo vrijeme čitavog dana doprinijelo je dobroj atmosferi na samoj biciklijadi.

Nakon povratka sa rekreativne ture na platou iza zgrade Općine u 13 sati priređen je besplatan ručak za sve sudionike biciklijade koji su omogućili sponzori ove manifestacije kojima se ovim putem još jednom zahvaljujemo.

Po povratku s rekreativne ture plesnom točkom malih Zumba označen je početak natjecateljskog dijela za djecu čiji je suorganizator "Društvo pedagoga tjelesne i zdravstvene kulture Ljubuški" čijem se članu prof. Zvonki Hercegu posebno zahvaljujemo. Natjecateljski dio sastojao se od utrke za djecu predškolskog uzrasta te poligonskih natjecanja za djecu osnovnoškolskog uzrasta koja su se natjecala u 3 skupine.

Više slika same biciklijade kao i video možete pogledati na facebooku:

https://www.facebook.com/BiciklistickiKlubLjubuski

Rezultati natjecanja:

Kategorija ciciban:

 1. Jana Odak
 2. Lana Soldo
 3. Silvijo Bošnjak
 4. Petar Grgić

Kategorija 1-3 razred osnovne škole:

 1. Kristijan Zrno
 2. Ferdo Zovak
 3. Niko Odak

Kategorija 4-6 razred osnovne škole:

 1. Marko Čuljak
 2. Žarko Soldo
 3. Mateo Mucić

Kategorija 7-9 razred osnovne škole:

 1. Ivan Krželj
 2. Renato Perić
 3. Ivan Deronja

Kategorija djevojčice:

 1. Stela Ećimović
 2. Jela Zovko
 3. Iris Primorac
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
bkljubuski.ba

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Okupacija u par slika Boris Čerkuč
ljubuski.info
Ne ubij, ne kradi, ne laži! Josip Muselimović
ljubuski.info
Država duradi nešto! Boris Čerkuč
ljubuski.info
Djeca naša izgubljena Igor Božović

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari