Dva vijećnika ljubuškog HSP-a prešli u SPP

potpis

Nakon što se o tome nagađalo već nekoliko mjeseci, dva bivša vijećnika HSP-a BiH u Općinskom vijeću Ljubuški, Ivica Vizentaner i Igor Bradvica, službeno su pristupili Budimirovom SPP-u.

Ivica Vizentaner i Igor Bradvica potpisali su jučer (nedjelja, 20. listopada) u Mostaru, uz nazočnost predsjednika stranke i ujedno predsjednika F BiH Živka Budimira, pristupnice Stranci pravde i povjerenja.

I Vizentaner i Bradvica mandate u Općinskom vijeću Ljubuški dobili su u HSP-u no, jveć neko vrijeme su neovisni vijećnici.

"Zbog nezadovoljstva radom stranke iz više segmenata isključio sam se iz HSP-a. U SPP-u sam prepoznao moje ideološke ciljeve, među kojima je pravo na mišljenje svakog pojedinca i demokracija u pravom smislu te riječi, za mene je bila odlučujuća", kazao je Vizentaner.

Predsjednik stranke ovim povodom je naglasio da SPP u kontiunitetu bilježi porast članstva, posebice u posljednjih mjesec dana.

"Iako stranka okuplja već 4.000 članova, ponosim se svakom novom pristupnicom SPP-u, posebno kada je riječ o mladim političarima koji djeluju unutar zakonodavne vlasti i koji prepoznaju u SPP-u novu snagu koja im je potrebna za ostvarivanje strateških ciljeva", kazao je Budimir naglasivški kako će SPP imati još više članova i to ponajviše zbog nezadovoljstva sadašnjim političkim strujama i izostanka bilo kakvih promjena na bolje u zemlji.

Općinski vijećnik Ivica Bradvica koji je mladi poduzetnik ističe "da će SPP dati vjetra u leđa svim poduzetnicima kao i cijelom narodu ovoga kraja. Očekujem velike rezultate ove stranke u općini i županiji, jer ova županija treba alternativu dosadašnjoj vlasti, a predsjednik Budimir je dokazao da i kao general HV i HVO, ali i političar i predsjednik FBiH, da to hoće i može."

rukovanje

Predstavnici članstva SPP iz Ljubuškog na sastanku sa predsjednikom Budimirom su dogovorili inicijativni odbor za osnivanje podrzžnicu SPP Ljubuški i to će se dogoditri u idućih mjesec dana.

Inicijativni odbor čine: Slobodan Markotić, Josip Pavlović, Ivica Vizentaner, Igor Bradvica i Pero Rašić.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Sustav veza i poznanstava Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari