Potpora umirovljenicima Elektroprivrede HZHB

sastanak

Generalni direktor Elektroprivrede HZ HB d.d. Mostar, Nikola Krešić i izvršna direktorica za ekonomske poslove, Ivana Bunoza održali su danas sastanak s predsjednikom Udruge umirovljenika ovoga poduzeća Vjekom Božićem i članovima Udruge Marinkom Benderom i Stipom Vujevićem.

Razgovaralo se o odredbama Kolektivnoga ugovora Elektroprivredne djelatnosti Federacije BiH koji se odnose na vidove pomoći umirovljenicima koji su radili u Elektroprivredi HZHB.

Kao i ranijih godina koliko god su mogućnosti i rezultati poslovanja to dopuštali, Elektroprivreda je nastojala održavati suradnju i pomagati tu populaciju.

Tako je i na današnjem sastanku zaključeno da će Uprava pokrenuti postupak dodjele novčane pomoći uz Dan poduzeća koji se obilježava 17. studenoga 2013. godine, u iznosu od 400,00 KM svakome umirovljeniku.

Također, Elektroprivreda se obvezala osigurati adekvatne prostorije za rad Udruge umirovljenika, te će sponzorskim sredstvima poduprijeti održavanje njihove akcije na međunarodni dan solidarnosti 20.12. 2013. godine kada je planiran obilazak svih članova Udruge umirovljenika Elektroprivrede HZHB i darivanje prigodnih paketa pomoći.

Izrazivši zadovoljstvo vrlo srdačnim susretom, predsjednik Udruge umirovljenika Vjeko Božić se iskreno zahvalio na pozitivnim i konkretnim dogovorima s kojima će svi njihovi članovi zasigurno biti zadovoljni.

Sektor za odnose s javnošću

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari