Ivan Topić: "Postoji raskol u Vladi ŽZH između Ljubuškog i ostalih općina"

profil

Zbog činjenica da se manipulira informacijama o razmimoilaženjima unutar HDZ1990 na razini županije, kontaktirali smo Ivana Topića, jednog od najbolje ocjenjenih ministara u protekle 2 godine u Vladi ŽZH.

U razgovoru on je želio biti suzdržan i posve politički korektan najavljujući da će u skorije vrijeme izaći u javnost po pitanju odnosa unutar HDZ1990 u ŽZH.

"Dok je ovakvo stanje ne želim izlaziti u javnost i ostajem vam otvoren za nekoliko dana da upravo vašem portalu, kojeg cijenim i koji korektno prenosi vijesti, dam svoje viđenje političkog stanja u stranci, ali i šire", kazao je Topić.

On je također potvrdio da na zadnjoj sjednici ŽO HDZ1990 nije bilo članova iz Širokog Brijega: "Da, nije bilo ljudi iz Širokog Brijega. Za rješavanje problema ću se maksimalno založiti i da me se ne shvati egoistično, možda sam ja jedna od osoba bitnih za rješavanje trenutačnog stanja», nadodavši, «točno je i to da je upućen prijedlog vrhu stranke da se izađe iz koalicije sa HDZBiH na razini ŽZH."

Po pitanju neslaganja unutar Vlade ŽZH, Topić je kazao da su ona evidentna između ministara HDZ BiH u Vladi ŽZH i to: "Postoji raskol između Ljubuškog i ostalih općina u Županiji, ali o svemu tome, ću se izjasniti u sljedećem razgovoru, kojeg ćemo dogovoriti."

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari