U Proboju - svečano misno slavlje u čast bl. Alojzija Stepinca

U nedjelju 6. listopada 2013. u 15 sati u crkvi bl. Alojzija Stepinca u Gornjem Proboju bit će svečano misno slavlje u čast bl. Alojzija Stepinca prigodom 15. obljetnice njegova proglašenja blaženim. Prošlog listopada u crkvi je postavljena i blagoslovljena velika i divna umjetnička slika bl. Alojzija Stepinca a ove godine bit će blagoslovljen kip Gospe Međugorske (isti kao onaj kraj oltara iza crkve u Međugorju) koji je postavljen u novouređenom prostoru pokraj crkve. Poslije blagoslova slike i sv. mise slijedi prijateljsko druženje.

Pozivamo sve štovatelje bl. Alojzija Stepinca i bl. Djevice Marije da nam se pridruže na ovoj svečanosti. Posebno pozivamo sve Probojane i njihove potomke u bližem i udaljenijem iseljeništvu da dođu na ovaj svečan Probojski dan pod zaštitom velikog hrvatskog sina i blaženika Alojzija Stepinca.

Mjesec listopad je posebno posvećen Gospi a Blaženi Alojzije Stepinac gajio je veliku pobožnost prema Majci Božjoj pa se ovom prigodom utecimo Blaženoj Djevici Mariji i našem hrvatskom Blaženiku da nas uzmu u svoju zaštitu.

Ante Čuvalo

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari