Počela regionalna dječja škola nogometa

Regionalna dječja škola nogometa, u organizaciji nogometnog kluba Sloga Ljubuški, u subotu je startala s radom. Tog dana su djeci, polaznicima škole, njih 180, uručene članske iskaznice kao i raspored treninga, a cijeli program je upotpunjen prigodnim domjenkom te iznenađenjima za djecu.

Anganžman vrhunskih trenera

Regionalna dječja škola nogometa pružit će svoj djeci koja su se upisala, a ima ih od predškolskog do srednjoškolskog uzrasta, priliku pokazati svoje nogometno znanje, steteknu nova iskustva, kao i brojna prijateljstva.

Upravo to je u svom obraćanju okupljenoj djeci i njihovim roditeljima poručio Mario Tot, voditelj trenera, kazavši kako će neki od polaznika ove škole ovdje zasigurno pronaći prijatelje za cijeli život, a to je ono što ima neprocjenjivu vrijednost.

"Često puta kada se kreće nešto iz početka, kao što je to sada, ne ide uvijek sve glatko. Zbog toga apeliram na roditelje da nam pomognu napredovati, jer ćete tako i vi napredovati. Ova djeca koja su ovdje morat će uložiti mnogo vremena, truda i znoja da postanu profesionalni nogometaši, ali ono što vam mogu sigurno obećati, kao i vašim roditeljima, jest da ćemo učiniti sve. Zato smo ovdje doveli profesionalne trenere koji će raditi s vama. Učinit ćemo sve da vam osiguramo zabavu, jedan obiteljski ugođaj u ovom klubu koji je na tragu povratka na svoju staru slavu", kazao je Tot, naglasivši kako će u sklopu stadiona Babovac uskoro niknuti prekrasno igralište koje će omogućiti svoj djeci da iskažu svoje potencijale.

Još je jednom istaknuo kako će pokretači ovoga projekta, voditelji nogometnog kluba Sloga Ljubuški, učiniti sve da iduće godine koje će polaznici škole provesti u njoj proteknu u zadovoljstvu njih i njihovih roditelja.

Prilika za nova iskustva

Regionalna dječja škola nogometa NK Sloga Ljubuški okupila je 180 djece iz Ljubuškog, ali i okolnih općina.

"Velik je ovo dan za Ljubuški, jer je 180 djece maknuto s ulice, s mjesta gdje mogu naići na probleme, a upisom u školu nogometa pružila im se prilika dobivanja dobrih stvari, navike bavljenja sportom i učenja novih znanja", kazao je Tot.

Mišljenja roditelja o pokretanju ovoga projekta su pozitivna jer, kažu, ne pruža se svaki dan prilika da djeca besplatno treniraju nogomet, i to još s vrhunskim trenerima kao što je Mario Tot.

Mnoga djeca zbog uzbuđenja nisu spavala noć prije, a nakon dodjele članskih iskaznica, majica i lopti, rastrčali su se po igralištu te zaigrali. Mališani su kazali kako jedva čekaju da treninzi počnu te da im neće biti problem uskladiti ove obveze s onim školskim.
Kako smo već i rekli, program je bio upotpunjen prigodnim domjenkom, a svoje sposobnosti je pokazao Zlatko Mešić, žongler, koji je akrobacijama s loptom privukao pozornost malih i velikih gledatelja.

Isto tako, tijekom programa posjetitelji su imali priliku poslušati himnu nogometnog kluba Sloga Ljubuški.

Zorica Volarević [ Dnevni list ]

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari