Nitko ne voli Ljubuški više od Nevenka Barbarića i HDZBiH! (dokazujemo)

ugovor

Danas je nekoliko puta Nevenko Barbarić pred vijećnicima OV kazao kako nitko ne voli Ljubuški više od njega i da se on 9 godina bori za "svoj" grad.

Legitimno pravo svakoga za takav stav.

Zanimljivo je da je na pitanje vijećnice Bojane Bukmir(NSRZB) o stanju u JKP i obvezama prema tom poduzeću, prema radnicima i dobavljačima kazao da općina s tim nema ništa. Sebe je abolirao od svega, od dugovanja tog poduzeća prema EPHZHB, Komunalnom Vrgorac i uopće problemima koji su sada u tom javnom poduzeću.

Javnosti pokazujemo nekoliko fotografija s potpisima odgovornih oko poslovanja JKP Ljubuški, gdje doslovno niti jedan ugovor nije bez potpisa načelnika Barbarića.

Izgleda da će za sve biti kriv bivši direktor Gordan Bradvica, koji zbog oduzimanja poslova JKP Ljubuški, a koje je zahtijevao Nevenko Barbarić, nije uspio plaćati sve obveze.
Po Gordanu Bradvici će raditi stranački klofač, a Tužiteljstvo ŽZH je započelo istragu.

Prvo se zapitajmo tko je potpisao ugovor između općine i Native? Ne trebamo elaborirati tijek zbivanja prije potpisivanja ugovora, kojeg je potpisao Nevenko Barbarić. Nevraćanjem novca prema odluci OV on je dodatno opteretio općinu sa više od 600.000 KM za kamate i troškove.

Tko je potpisao ugovor s ALBOM čime je JKP Ljubuški oduzet prihod već od milijun KM?
Načelnik Barbarić, što dokazuje fotografija s potpisima u uvodu članka.

Tko je potpisivao ugovore s dobavljačima vodomaterijala i za izgradnju vodovoda?
Načelnik Barbarić je potpisivao i što je zanimljivo pogledajte jedan aneks ugovora za dodatnu količinu materijala, dok je nakon izgradnje vodovoda ostalo više stotina tisuća maraka vodomaterijala koji i danas propada u JKP Ljubuški i tamo se nalazi bez bilo kakve dokumentacije. Kompenzacija nije bila moguća, očito je!

ugovor

ugovor

ugovor

Tko je potpisivao ugovor o isporuci vode s Vrgorcem? Nevenko Barbarić! Donosimo fotografiju s potpisima iz svibnja 2012. godine kada je cijena povećana za 37%, a dug se popeo na 1.300.000 kuna.

ugovor

I na kraju tko će preuzeti odgovornost za rušenje JKP Ljubuški za čiji opstanak i sada ima uvjeta i načina, samo što to ne odgovara Barbariću i HDZBiH zbog milijunskog kriminala.

Glas naroda

Volim te do bola!

Nitko ne voli Ljubuški više od Nevenka Barbarića i HDZBiH! (dokazujemo)
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari