Poginuo pri povratku s Vitinske proslave

Na jednom zavoju regionalne ceste R424 u mjestu Mostarska Vrata, općina Ljubuški, s nedjelje na ponedjeljak pola sata iza ponoći dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a dvije zadobile ozljede zasad neutvrđenog stupnja, potvrdio je policijski glasnogovornik Damir Čutura.

"Oko 00:30 sata, iz za sada neutvrđenih razloga i pod još nerazjašnjenim okolnostima, došlo je do sudara dvaju vozila pri čemu su vozač golfa F. B. (19) i vozačica seata M. P. (32) zadobili ozljede zasad neutvrđenog stupnja, zbog kojih su vozilom Hitne pomoći Doma zdravlja Ljubuški prevezeni u SKB Mostar, dok je suvozač u golfu V. B. (23) iz Čitluka na mjestu događaja smrtno stradao. Temeljem naredbe županijskog tužitelja izvršit će se obdukcija tijela smrtno stradalog V. B. (23); nadalje, temeljem naredbe županijskog tužitelja oba navedena vozila privremeno su oduzeta, te će se na njima izvršiti potrebna vještačenja, a od vozača golfa i vozačice seata uzet će se iskazi kada to njihovo zdravstveno stanje dopusti", navodi se u priopćenju MUP-a ŽZH.

Inače, očevid su na mjestu tragedije izvršili tužitelj Gordan Škobić i inspektori PU Ljubuški, koji su utvrdili da su u ovoj prometnoj nesreći sudjelovali vozilo VW golf, BH registracijskih oznaka, kojim je upravljao Filip Bago (19) iz Čitluka i vozilo seat toledo, bh. registracijskih oznaka, kojim je upravljala Mirjana Pejić (32) iz mjesta Sovići, općina Grude. Filipov suputnik u golfu 4 Veselko Barać (23), inače, kako spominju Ljubušaci, sin poginulog branitelja, ostao je na mjestu mrtav.

Naime, mladići su se u kobnom trenutku vraćali kućama s jedne tradicionalne proslave u Vitini. Kako se moglo vidjeti, prešli su na drugu stranu ceste i silovito se zabili u drugo vozilo.

Robert Soldo [ Večernji list ]

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari