Dodaj komentar

Vlada ZHŽ odgovorna za štrajk!

ljubuski.info

Hrvatska republikanska stranka ZHŽ podržava štrajk upozorenja prosvjetnih djelatnika kao legitimni oblik borbe za vraćanje dostojanstva profesorima.

Većina prosvjetnih djelatnika u ZHŽ podučava u vrlo lošim uvjetima - odrađujući odličan posao zahvaljujući svom znanju, kreativnosti i entuzijazmu - činjenici da svoj posao doživljavaju kao poziv, a ne samo zanimanje.

Društvo bez kvalitetnog obrazovanja je društvo bez budućnosti. Prosvjeta je već dugo godina zapostavljana, a osobito posljednje desetljeće. HDZ-ova vlada premijera Zdenka Ćosića, ne samo da je u svojim redovima imala pomoćnike za obrazovanje koji su isposlovali dozvole za privatne škole "štancanja" diploma, nego nije poštivala procedure, odugovlačila je s potpisivanjem Kolektivnog ugovora ali i gubila sporove na sudu, jer prosvjetnim djelatnicima nije isplaćivala ono što je bila dužna.

Naravno, takva neodgovornost uglavnom se "lomila" preko leđa poreznih obveznika.

Dok predstavnici Vlade ZHŽ zatežu i tvrde kako nema novca za prosvjetne djelatnike - ljude koji obrazuju i odgajaju djecu i mlade u ZHŽ, istodobno vladu iz proračuna ništa nije ograničavalo nabavljati luksuzna vozila HDZ-ovim ministrima, a za što su podizane i kaznene prijave.

Pozivamo roditelje da podupru štrajk upozorenja profesora svoje djece. Hrvatska republikanska stranka ZHŽ potporom pravima profesora na pristojna primanja u stvari je potpora kvalitetnom obrazovanju naše djece.

Hrvatska republikanska stranka ŽO ZHŽ
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
6
9
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari