Dodaj komentar

Sedmogodišnja Lucija osvojila prvu nagradu u Mostaru

ljubuski.info

Lutkarsko kazalište Mostar je povodom Međunarodnog dana obitelji koji se obilježio 15. svibnja održao nagradni natječaj koji je bio otvoren za tri dobne kategorije.

Naime, najmlađi uzrast, djeca 3 - 8 godina trebali su dostaviti svoje crteže omiljenih likova iz naših predstava; malo starija publika uzrasta 9 - 14 godina trebala je dostaviti fotografiju svojih radova koje su napravili u vremenu boravka u svojim kućama.

Natječaj je također bio otvoren i za nešto stariju populaciju tj. za sve roditelje, tetke, bake, djedove koji su trebali dostaviti fotografiju onoga što su po načelu uradi sam napravili u ovom neobičnom vremenu - proteklih mjesec i pol.

Na mail adresu Lutkarskog kazališta Mostar dospjelo je mnoštvo kreativnih radova što je otežalo zadatak žiriju u sastavu Ivan Nevjestić, Anela Planinić, Ružica Bošković, Marta Haubrich, Jadranka Popović-Miljko i Tibor Oreč. No, ipak jednoglasno su donijeli odluke o najinspirativnijim radovima. Podjelu su upriličili u parku ispred kazališta i u predvorju dana 20. svibnja u 11 sati uz poštivanje sigurnosnih mjera.

Nagrade u kategoriji djece od 3 - 8 godina:

Lucija, 7 godina, Ljubuški;
Rafaela, 7 godina, Mostar;
Vita, 4 godine, Mostar.

Nagrade u kategoriji djece od 9 - 14 godina:

Petar, 14 godina, Mostar;
Ela, 9 godina. Mostar;
Jana, 12 godina, Mostar.

Nagrade u kategoriji za odrasle:

Tata Armin, Sarajevo;
Ehlimana, Jablanica;
Tata Refik, Mostar.

bljesak.info
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
7
2
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari