Dodaj komentar

Pa jeste li vi osjetili kako se naši sunarodnjaci iz EU ponašaju i ophode prema nama iz Herze
Viša klasa a mi drugog reda, pa maltretiranje na granicama i sve ostalo. Izvukli su se sa Gotovinom i kontaju da je sve završeno imaju svoju lijepu njihovu, a naravno na nas račun, Prlic i ostali će platiti ceh, E neće proći.Od Nas su se automatski ogradili i mi smo ti divlji koji su počinili sve najgore i NEK na nama Haag završi. Okrenuli leđa i sto kaže Petrov dođu po glasove svake četvrte. Ne trebamo im vise. Upamti hercegovački narode, od nas prave svoje [ * neprimjereno * ]šare kao sto su oni vazda bili a i Ostat će. Ceh mora neko da plati a to nećemo biti mi garant, još nije gotovo.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

6
2
6
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto