Dodaj komentar

mi imamo onakvu vlast kakvi smo i sami.ova vlast je dno dna al njoj nema alternative u oporbi.kad se uvede zakon u ovu grebenu dolinu suza nijedan političar neće moć doć od srama u grad pod pretpostavkom da imaju mikron obraza.uhljebima u javnom sektoru su ubili svaku volju za rad,a u biti politikom se bave neradnici oliti imele drustva,tj ljudi koji se ne mogu dokazat drugačije.dok god bude plaća veća u javnom sektoru i državnim poduzećima neg u privatnom tj realnom sektoru ovdi nema kruva.a stvorili su okruženje takvoda samo malouman čovjek može ovdje legalno poslovat.postoji politički reket a o tom svatko šuti
ž
ć

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

1
2
7
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto