Dodaj komentar

Sreća da postoje snimci koji su dokument vremena.Svjedok kriminala i lažnih obećanja,prevrtljivaca na političkoj sceni ljubuškog.Iz snimaka se vidi kako Barbarić obećava procvat industrijske zone zvirići kod graničnog prijelaza.Na snimkama se vidi kado SPP i Vizanter hoće smijeniti načelnika pa svi sad znamo gdje i za koga radi taj isti Vizanter.Nevenko sa poslom u knjižnici svladava još jednog buntovnika.Onda vidimo slike sa mreže gdje svjedok kriminala opet priča svoju priču i manipulira činenicama.Snimke ostaju to su tragovi našeg vremena koje je gore nego 1948 godine kada su jedni jedan dan bili za Titu drugi dan za Staljina.Vizanteru je ovo jako poznato.Isto tako je to poznato malom Titi iz Vitine.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

5
8
1
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto