Dodaj komentar

postovani gospodine djelokrug opcinske vlasti je da svim stanovnicima opcine osigura bolji zivot ,opcina kako opcine ne otvara radna mjesta al treba stvoriti zdravo okruzenje za investicije al po svemu ljubuski nije zdrava sredina za potencijalne investitore.pa samo pogledajte takozvcanu poslovnu zonu bijaca zvirici .trebam li jos sta dodati.postovani gospodine ovi mladi i skolovani sto odlaze iz nase opcine u inozemstvo i tu opcina dosta toga je kriva,na poslove dolaze podobni a ne sposobni (CAST IZUZECIMA) a vama je problem sto je vama trenutno dobro pa ne vidite stvaarno stanje.a stvarno stanje je katastrofalno.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

5
9
7
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto