Dodaj komentar

Svaka čast policiji sipi osi tužiteljstvu i sudu na iscrpnij borbi protiv organiziraniga kriminala koji je metastazirao u svaku poru društva i zajednice.
Država funkcionira ko tambura.
JADNI MOJ NARODE što nam rade i što su uradili i što će da nam rade farizeji-cikesi-zlikovci-razbojnici -[ * neprimjereno * ] i svakojaki gad.
Nauku sebi narode pakad zahladi udri i ti u tambiru zasviraj nek počne
TAMBURANJE na sve strane a kad vjetar-kiša i grmljavina počne daće dragi Bog grmljavinu i kišu na sve strane a što ćeš kad grmi nek grmi naučili smo na grmljavinu poslije svakoga nevremena zrak je čist i dolazi ljepše vrijeme.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

7
7
5
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto