b2bbih

Dodaj komentar

Županijska Skupština usvojila Zakon o radu

ljubuski.info

Redovna 26. sjednica Skupštine Županije Zapadnohercegovačke, na prijedlog Predsjednika Kluba HDZ-a Bosne i Hercegovine g. Ivana Leke je odgođena za četvrtak 10. kolovoza 2017. godine s početkom u 12h. Kako je istaknuo predsjednik Kluba HDZ-a Bosne i Hercegovine g. Ivan Leko, razlog odgađanja sjednice Skupštine Županije Zapadnohercegovačke je Zakon o radu koji je potrebno još dodatno usuglasiti.

Nastavak 26. redovne sjednice Skupštine Županije Zapadnohercegovačke, održan je u četvrtak 10. kolovoza 2017. godine s početkom u 12h.

Na nastavku sjednice zastupnici su usvojili Zakon o radu s Amandmanima koji su predloženi od strane Kluba HDZ-a Bosne i Hercegovine i Vlade Županije Zapadnohercegovačke. Navedeni Amandmani su se odnosili na usuglašavanje s pozitivnim zakonskim propisima, a pojedini Amandmani su bili nomotehničke prirode. Zakon o radu je usvojen uz tri glasa suzdržana: Mirela Čuvalo, Marija Ćeškić i Deni Ćorić. Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o lokalnoj samoupravi Županije Zapadnohercegovačke, usvojen je uz jedan glas suzdržan Marija Ćeškić.

Zastupnica Erina Lasić je podnijela Amandman na Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o šumama, nakon prihvaćanja Amandmana od strane Vlade Županije Zapadnohercegovačke, navedene izmjene i dopune Zakona su jednoglasno usvojene.

Skupština Županije Zapadnohercegovačke je također jednoglasno usvojila Odluku o očitovanju na Nacrt Zakona o kontroli i ograničenoj uporabi duhana, duhanskih i ostalih proizvoda za pušenje.

Stručna služba Skupštine
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

3
6
8
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Koliko su zastupnici nemoralni? Emir Imamović Pirke | bljesak.info
ljubuski.info
U ovoj zemlji se ne može živjeti Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Nema promjena u zemlji kopnenih ribica Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
I vlast i oporba dijelovi iste smiješne družine? Akademik, prof.dr. Slavo Kukić | Dnevni list

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto