Dodaj komentar

Brzom akcijom vatrogasaca spriječen požar većih razmjera

ljubuski.info

Ljubuški vatrogasci danas su brzom intervencijom spriječili širenje požara koji je izbio na lokalitetu "Jabuka" na području Vitaljine, negdje na tromeđi između Vitaljine, Pregrađa i Bučina.

Dojavu o požaru zaprimili su u 13.40 sati, a već u 15 sati požar je stavljen pod kontrolu.

Kako se doznaje iz Vatrogasnog društva Ljubuški gorjela je trava, nisko raslinje i smeće.

U gašenju je sudjelovalo sedam vatrogasaca sa dva vatrogasna vozila. Za gašenje požara potrošeno je preko 10.000 litara vode.

Unatoč stalnim apelima da je po ovakvim vrućinama zabranjeno paljenje vatre, a ako se slučajno pali da vatru treba držati pod kontrolom pojedini divljaci i dalje nastavljaju s paljenjem vatre u blizini kuća ne misleći pri tom na moguće posljedice.

Iz Vatrogasnog društva Ljubuški i Stožera Civilne zaštite Ljubuški još jednom apeliraju na sve građene da ne pale vatru u ovom razdoblju.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

8
9
7
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari